Sizin İçin

Evden kantine, cafeden restorana, kütüphaneden toplantı salonuna kadar her türlü kullanıma uygun ürünleri incelemektesiniz. 

Proje & Çözüm

Katalog sitemizde 10.000'den fazla ürünle ihtiyaçlarınıza göre tasarlanmış ürünlerin tekliflendirip teslimatının sağlanması, projeleriniz için çalışıyoruz.

Kampanyalı Ürünler

Bistro trendi, sade ya da rengarenk masa sandalyeler, teras mobilyaları işletmenize farklı bir atmosfer sunuyor.

Online İletişim

Ürünleri  adetleri ile birlikte iletişim bilgilerimize iletebilir hızlıca teklif alabilirsiniz.

Cafe Sandalye Fiyatları

Cafe Masa Tablaları

Cafe Masa Üretim

Banket Ayak Fiyatı

Teak Masa Üretimi

Teak masa tercih etmenin faydaları :

Çürümeye karşı dayanıklı, su geçirmez ve böceklere dayanıklı uzun ömürlü teak, bir ağaçtan elde edilen sağlam, ince taneli bir sert ağaçtır. Teras veya bahçe mobilyalarının üretimi için tavsiye edilen bu ürün, kendisini iklimsel etkenlere karşı dayanıklı kılan bir oleoresin içerir. Ayrıca uzun kullanım ömründen de faydalanır.

Bakım ipuçları:

Tik, onu doğal olarak dış etkenlerden koruyan bir yağ içerir. Ancak ağarmayı önlemek için ilk kullanımdan önce ve düzenli olarak özel tik yağı kullanılması tavsiye edilir. Yağı mobilyaya sürün ve fazlalığı yumuşak bir bezle silin. Mobilyaların 48 saat kurumasını bekleyin. Kışın kuru ve iyi havalandırılan bir yerde korunmalıdır. Belirli bir kullanım süresinden sonra mobilya vidalarının sıkılması tavsiye edilir.

Lara Masa

+90533 486 00 69