Sizin İçin

Evden kantine, cafeden restorana, kütüphaneden toplantı salonuna kadar her türlü kullanıma uygun ürünleri incelemektesiniz. 

Proje & Çözüm

Katalog sitemizde 10.000'den fazla ürünle ihtiyaçlarınıza göre tasarlanmış ürünlerin tekliflendirip teslimatının sağlanması, projeleriniz için çalışıyoruz.

Kampanyalı Ürünler

Bistro trendi, sade ya da rengarenk masa sandalyeler, teras mobilyaları işletmenize farklı bir atmosfer sunuyor.

Online İletişim

Ürünleri  adetleri ile birlikte iletişim bilgilerimize iletebilir hızlıca teklif alabilirsiniz.

Cafe Sandalye Fiyatları

Cafe Masa Tablaları

Cafe Masa Üretim

Banket Ayak Fiyatı

Ölçüye Göre Masa İmalatı

Öncelikle restoran masalarından başlayalım ve sandalyeler . Bunlar restoran tasarımının ve müşterilerinizi ağırlamanın temel unsurlarıdır. Müşterilerinizin yemek sırasında refahını garanti altına almak için konforlu ve dayanıklı mobilyaları seçmek gerekir . Yemek için yeterli alana sahip, rahatça oturan bir müşteri memnun bir müşteridir. Restaurant ve cafe masalarının çeşitli türleri ve formatları vardır.

Her biri düzene farklı bir görünüm katacaktır: yuvarlak, kare, oval veya dikdörtgen. Pratiklik açısından köşeli masaları tercih edin, çünkü bunlar daha kolay düzenlenebilmektedir ve bu farklı büyüklükteki insan gruplarını ağırlamanıza olanak tanır: 2, 4, 6 kişi veya daha fazlası! 70x70 cm tablalı masalar'da uyumlu olacaktır.Dikdörtgen masalar 4 kişilik bir gruba yer ayırmak için ideal olacaktır.

Compact restoran masaları masif ahşaptan yapılmıştır, sağlamdır ve farklı dekorasyon tarzlarıyla uyum sağlayabilir.Masa tablanızı korumak için tavsiye edilir. koruyucu bir vernik uygulayın.Bu , sıvı lekelerin ahşabın derinliklerine işlemesini önleyecektir.Masa tablalarınızı hoş bir çelik ayakla kombinleyebilirsiniz .

Bu, endüstriyel tarzda bir dokunuş getirecektir. Ve biraz daha: Kare şeklindeki masa ayakları sayesinde yemek alanınızı temizlemek kolay olacak. Hareketi kolaylaştıracaklar ve geniş bir ayak izine sahip olacaklar ve belirli bir stabilite sağlayacaklar.

Son olarak en rahat koltuğu tercih edin! Koltuk veya sandalyelerde asıl önemli olan müşterilerinizin saatlerce oturabilmesidir. Bu mobilyaların seçimi, sahip olduğunuz kuruluşun türüne bağlı olacaktır.

Ölçüye Göre Masa İmalatı

+90533 486 00 69