Sizin İçin

Evden kantine, cafeden restorana, kütüphaneden toplantı salonuna kadar her türlü kullanıma uygun ürünleri incelemektesiniz. 

Proje & Çözüm

İmalatçıyız Dünya'nın her yerinde faaliyet gösteren, catering ve otel profesyonellerine yönelik satılık üretimden mobilyalar sunmaktadır.

Kampanyalı Ürünler

Bistro trendi, sade ya da rengarenk masa sandalyeler, teras mobilyaları işletmenize farklı bir atmosfer sunuyor.

Online İletişim

Ürünleri  adetleri ile birlikte iletişim bilgilerimize iletebilir hızlıca teklif alabilirsiniz.

İmalattan Cafe Sandalyeleri

Restaurant Cafe Projeleri

İmalattan Cafe Masaları

Polipropilen Tabureler

Polipropilen tabureler modern ve çok yönlü olup konaklama işletmeleri için idealdir. Polipropilen birçok uygulama için işlenebilen ve birçok avantajı nedeniyle birçok kullanıma sahip bir malzemedir.

Polipropilenin temel avantajlarından biri kalıplarla çalışarak tasarımın ergonomik olmasına ve müşterinin rahatlığı ve rahatlığına göre tasarlanmasına olanak sağlamasıdır. Polipropilen taburelerin arkalıkları olabilir veya olmayabilir, ancak hepsi müşterilerin üzerine otururken kendilerini rahat hissetmelerini sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Bu tip tabure hem bar alanı için hem de iç ve dış mekanlarda yüksek bir masanın tamamlayıcısı olarak uygundur. Taburenin kaplamasına ve yapısında kullanılan malzemelere bağlı olarak tabure dış mekanda kullanıma uygun olabilir veya olmayabilir. Örneğin çok dayanıklı reçineden yapılmış ve UV korumalı fiberglas ile güçlendirilmiş polipropilen eyerler. dış mekan için mükemmeldir.

Polipropilen tabure koleksiyonumuzda her türlü işletmeye yönelik en basitinden en zarif ve sofistike modellerine kadar geniş bir model yelpazesine sahibiz. Örneğin, dinlenme alanı için ideal taburelerimiz, LED aydınlatmalı taburelerimiz, minimalist bir iş için taburelerimiz, retro taburelerimiz ve ayrıca her türlü mekan için ideal olan sade taburelerimiz var.

Birçok modelimizde tabure, masa sandalyelerde beyaz veya gri gibi nötr renklerden, turuncu, kırmızı veya sarı gibi parlak renklere kadar tercih ettiğiniz rengi seçme imkanını bulacaksınız. Hepsi yüksek parlaklık ve sağlamlık sunar.

Detaylı bilgi ve fiyatlar için iletişime geçebilirsiniz. Tel : +9 0533 486 00 69 - 0212 427 11 19

Polipropilen tabureler modern ve çok yönlü olup konaklama işletmeleri için idealdir. Polipropilen birçok uygulama için işlenebilen ve birçok avantajı nedeniyle birçok kullanıma sahip bir malzemedir.