Sizin İçin

Evden kantine, cafeden restorana, kütüphaneden toplantı salonuna kadar her türlü kullanıma uygun ürünleri incelemektesiniz. 

Proje & Çözüm

Katalog sitemizde 10.000'den fazla ürünle ihtiyaçlarınıza göre tasarlanmış ürünlerin tekliflendirip teslimatının sağlanması, projeleriniz için çalışıyoruz.

Kampanyalı Ürünler

Bistro trendi, sade ya da rengarenk masa sandalyeler, teras mobilyaları işletmenize farklı bir atmosfer sunuyor.

Online İletişim

Ürünleri  adetleri ile birlikte iletişim bilgilerimize iletebilir hızlıca teklif alabilirsiniz.

Cafe Sandalye Fiyatları

Cafe Masa Tablaları

Cafe Masa Üretim

Banket Ayak Fiyatı

Bahçe Masa Modelleri

Dış mekana maruz kalan mobilyalar, nem veya UV ışınları gibi hava koşullarının olumsuz etkilerine maruz kalır. Bu nedenle yoğun kullanıma ve olumsuz hava koşullarına rağmen birçok mevsim güzel ve işlevsel kalacak çözümlere yatırım yapmaya değer.

Tarafımızdan sunulan teras masaları bu koşulları karşılamaktadır - tabanları ve üst kısımları hava koşullarına dayanıklı ve son derece güçlü malzemelerden yapılmıştır, bu sayede çeşitli mekanik ve kimyasal hasarlardan korkmazlar. Aynı zamanda sağlamdırlar, misafirlerinizin güvenliğini sağlarlar ve kullanıcılara bol miktarda bacak alanı ve dolayısıyla en yüksek konforu sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Özellikle sizin için Werzalit, Compact veya Ağaç gibi farklı üst tablalarla donatılmış masalardan oluşan bir teklif hazırladık. Bu sayede kendiniz için mükemmel çözümü seçeceksiniz!

Bahçe Masa ModelleriBahçe Masa ModelleriBahçe Masa Modelleri