Sizin İçin

Evden kantine, cafeden restorana, kütüphaneden toplantı salonuna kadar her türlü kullanıma uygun ürünleri incelemektesiniz. 

Proje & Çözüm

İmalatçıyız Dünya'nın her yerinde faaliyet gösteren, catering ve otel profesyonellerine yönelik satılık üretimden mobilyalar sunmaktadır.

Kampanyalı Ürünler

Bistro trendi, sade ya da rengarenk masa sandalyeler, teras mobilyaları işletmenize farklı bir atmosfer sunuyor.

Online İletişim

Ürünleri  adetleri ile birlikte iletişim bilgilerimize iletebilir hızlıca teklif alabilirsiniz.

İmalattan Cafe Sandalyeleri

Restaurant Cafe Projeleri

İmalattan Cafe Masaları

Endüstriyel Sandalyeler

Otel endüstrisine yönelik iç mekan sandalyeleri kataloğu çok geniştir ve otelcilerin kullanabileceği olanaklar çok sayıda ve çeşitlidir. Seçim yapmadan önce işletmenizin büyüklüğünü ve mobilyaların dekorasyon türüne uygun olmasını göz önünde bulundurmalısınız. Ama en önemlisi, sahip oldukları kuruluşun türü ve masa ve sandalyelerin nereye yerleştirileceği.

Sandalye tipine ilişkin karar, örneğin müşterilerin hızlıca bir fincan kahve alıp ayrıldığı bir kafeterya sahibi ile müşterinin vakit geçirdiği bir pansiyon veya salonun sahibi için aynı olmayacaktır. çok daha fazla zamana ve rahat hissetmeye ihtiyacı var.

Bir restorana sandalye seçerken dikkat edilmesi gereken bir diğer konu da tasarımdır. Mekanınızı diğerlerinden ayıran ve tanımlayan ana özelliklerden biri modern ve avangard tasarım ise, bu aynı zamanda mobilyalara ve özellikle sandalyelere de yansıtılmalı ve en iyi seçeneğinizi mobilyada aramalısınız. sandalye tasarımı bölümü.

Detaylı bilgi ve fiyatlar için iletişime geçebilirsiniz. Tel : +9 0533 486 00 69 - 0212 427 11 19

Endüstriyel Sandalyeler