Sizin İçin

Evden kantine, cafeden restorana, kütüphaneden toplantı salonuna kadar her türlü kullanıma uygun ürünleri incelemektesiniz. 

Proje & Çözüm

Katalog sitemizde 10.000'den fazla ürünle ihtiyaçlarınıza göre tasarlanmış ürünlerin tekliflendirip teslimatının sağlanması, projeleriniz için çalışıyoruz.

Kampanyalı Ürünler

Bistro trendi, sade ya da rengarenk masa sandalyeler, teras mobilyaları işletmenize farklı bir atmosfer sunuyor.

Online İletişim

Ürünleri  adetleri ile birlikte iletişim bilgilerimize iletebilir hızlıca teklif alabilirsiniz.

Cafe Sandalye Fiyatları

Cafe Masa Tablaları

Cafe Masa Üretim

Banket Ayak Fiyatı

Duvar Masası İmalatı

Kullanılmadığı zaman duvara doğru gizlice katlanan şık ve pratik bir masa hayal edin. Duvara monte masalar, duvara güvenli bir şekilde bağlanacak şekilde tasarlanmıştır; ihtiyaç duyduğunuzda bir çalışma veya yemek yeme yüzeyi sağlar ve kullanılmadığında yer açmak için kolayca katlanır.

Bu masalar, özel ihtiyaçlarınıza uyacak şekilde çeşitli boyut ve şekillerde mevcuttur. Dizüstü bilgisayarınızda çalışmak için dikdörtgen bir duvar masası veya samimi bir yemek alanı oluşturmak için yuvarlak bir duvar masası tercih edebilirsiniz. Tercihiniz ne olursa olsun tarzınıza ve mekanınızın estetiğine uygun bir duvar masası mutlaka bulacaksınız.

Duvara monte masalar üstün esneklik sunar. Pratik bir kahvaltı köşesi olarak mutfakta, kompakt bir ofis oluşturmak için oturma odasında veya hatta işlevsel bir komodin olarak yatak odasında olsun, küçük alanınızdaki farklı odalara kurulabilirler . Duvarları kullanılabilir yüzeylere dönüştürerek alanınızın her köşesini optimize etmenize olanak tanır.

Duvara monte masalar pratikliğinin yanı sıra estetik açıdan da oldukça dikkat çekicidir. Minimalist ve zarif görünümü korurken, iç mekanınıza stil sahibi bir dokunuş katarlar. Dekorunuzun geri kalanıyla uyumlu yüzeyler ve renkler seçerek uyumlu ve hoş bir ortam yaratarak bunları kişiselleştirebilirsiniz.

Küçük alanınızda, sabah kahvenizi içebileceğiniz duvara monte küçük bir masa ile mutfağınızda sıcacık bir kahve köşesi yaratabilirsiniz. Çalışmak veya okumak için oturma odanıza duvara monte bir masa yerleştirerek diğer aktiviteler için yer açabilirsiniz. Olasılıklar sonsuzdur ve bu duvara monte masalar size alanınızı yeniden tasarlama ve yaşam tarzınıza uyarlama özgürlüğü verir.

Duvar Masası İmalatı

+90533 486 00 69