1 | 2 | 3 | 4 | 5

Restoranda Alan Nasıl Optimize Edilir?

Bir restaurant odası kurarken masa ve sandalyeler arasında en az 50 cm mesafe bırakmanız gerekir ; müşterilerin rahat bir şekilde dinlenmesi ve yemek yemesi gerekir. Bara veya tuvaletlere erişim sağlayan dolaşım akıcı olmalı ve girme arzusunu tetikleyecek şekilde açık olması gereken giriş de olmalıdır.

Restaurant, otel ve kafelerde istenilen atmosferi yaratmak için iç mekan sandalye seçiminin şart olduğunun bilincindeyiz. Bu nedenle size her tarza ve tercihe uyacak farklı iç mekan sandalyeleri seçenekleri sunuyoruz.

Her kurumun ihtiyaçlarını karşılamak için konfor, estetik ve dayanıklılığı bir araya getiren çok çeşitli iç mekan sandalyelerini özenle seçtik. İster geleneksel ister endüstriyel bir dekor arıyor olun, sizin için mükemmel bir sandalyemiz var.

Geleneksel bir ortam istiyorsanız ahşap restaurant sandalyelerimiz idealdir. Bu ahşap sandalyeler iç mekanınıza sıcak ve otantik bir dokunuş katıyor. Dekorasyonunuza en uygun olanı seçmenize olanak tanıyan farklı ahşap türlerinde, yüzeylerde ve tasarımlarda mevcutturlar.

Daha çağdaş veya endüstriyel bir dekorasyon için tasarım çelik sandalyelerimiz ideal bir seçimdir. Bu sandalyeler iç mekanınıza modern ve zarif bir estetik katıyor. Genellikle işletmenize sofistike bir dokunuş katan net hatlara, ergonomik şekillere ve metalik kaplamalara sahiptirler.

İç mekan sandalyeleri seçimimize ek olarak CHR (Kafeler, Oteller, Restaurant ) için geniş bir profesyonel mobilya yelpazesi de sunuyoruz. Uyumlu masalara, bar taburelerine, banketlere veya diğer mobilya parçalarına ihtiyacınız olsun, uyumlu ve işlevsel bir alan yaratmak için ihtiyacınız olan her şeye sahibiz.

Ürünlerimizin kalitesine ve müşterilerimizin memnuniyetine büyük önem veriyoruz. Bu nedenle iç mekan sandalyelerimizin yüksek kaliteli malzemelerden ve titiz standartlara göre yapılmasını sağlıyoruz. Bu nedenle ürünlerimizin dayanıklılığına ve güvenilirliğine güvenebilirsiniz.

Geleneksel bir ortam istiyorsanız ahşap restoran sandalyelerimiz idealdir. Bu ahşap sandalyeler iç mekanınıza sıcak ve otantik bir dokunuş katıyor. Dekorasyonunuza en uygun olanı seçmenize olanak tanıyan farklı ahşap türlerinde, yüzeylerde ve tasarımlarda mevcutturlar.

Marka Ürünler