60*60 Compact Masa

60x60 cm tablasıyla "compact masa" modelimiz mekanınıza , sağlamlık ve dayanıklılık kazandırmak ve müşterilerinizin gönül rahatlığıyla yemek yemelerini sağlamak için mükemmeldir.

Boyutları iki kişilik masalar oluşturmak için mükemmeldir.

Ancak tabanınıza kare bir üst takabilmenizi sağlayacak kare tablası, restoranınızı dilediğiniz gibi düzenlemenize ve masaları daha kolay yan yana düzenleyerek 4-6'lı zaman tabloları oluşturmanıza olanak sağlayacaktır.

Bu tarz masa modelleri çağdaş ve uyumlu estetiğiyle işletmenizin atmosferini zenginleştirecek.

60*60 Compact Masa

 

Cafe Proje Dekorasyon

Cafe Hotel Restaurant Dekorasyonu

Cafeler,barlar ,oteller,restoranlar yolcu gemisi toplulukları için profesyonel iç mekan dış mekan mobilyaları CHR profesyonellerine yönelik iç mekan dış mekan mobilyalarında neredeyse 30 yıldır uzman olan İmalatçıyız, cafe masa sandalye ve metal masa ayakları üretmektedir. İmalatçıyız, sandalyeler, koltuklar, puflar, tabureler, masalar, sehpalar, bazalar ve masa tablaları gibi onlarca referansı kapsayan iç mekan mobilyalarının yanı sıra, müşterilerinin işletmelerine benzersiz ve tamamen kişiselleştirilmiş ambiyanslar oluşturmalarına da destek oluyor.

12 mm Compact MasaTonet SandalyeAlüminyum AyakKare Metal Ayak

 

 

 

 

İmalatçıyız satış ekibi, bir iç tasarımcıyla veya sadece son müşteriyle birlikte tüm saha deneyimini sunar: bütçelere ve son teslim tarihlerine uygunluk, kişiye özel ürünler için teklifler, mobilya seçimi, döşemelik kumaşlar, dekorasyon tavsiyesi, kurulum ve ihracat.

Bar Cafe Dekorasyonu

Masa Sandalye İmalatı

Dış Mekan Tasarımları

Yemekhane Masaları