Sizin İçin

Evden kantine, cafeden restorana, kütüphaneden toplantı salonuna kadar her türlü kullanıma uygun ürünleri incelemektesiniz. 

Kampanyalı Ürünler

Bistro trendi, sade ya da rengarenk masa sandalyeler, teras mobilyaları işletmenize farklı bir atmosfer sunuyor.

Proje & Çözüm

Dünya'nın her yerinde faaliyet gösteren İmalatçıyız, catering ve otel profesyonellerine yönelik satılık üretimden mobilyalar sunmaktadır.

Online İletişim

Kataloğumuz hakkında bilgi ve fiyat almak için ürün kodunu ve adetini bize E-posta, Whatsapp veya Telefon yoluyla iletebilirsiniz.

Laminat Masa İmalatı

4 Kişilik Compact Masa

Cafe Masa Sandalye

Compact Tabla İmalatı

Ceviz Masa Tablası

İstenilen ölçülerde farklı model ve malzemeleden üretilmiş compact, ceviz, werzalit, mermer, starflex, cam, kaplamalı tablaları tasarım ve dizaynınıza göre üretiyoruz.Masa tablalarına uygun paslanmaz metal masa ayakları ile kombine edebilirsiniz.Masa modelleri kaliteli olarak iç ve dış mekana dayanıklı yada iç mekana uyumlu tarz konseptlerden oluşuyor.Sandalyeleride buna uygun olarak mekana göre seçebileceğiniz ahşap,metal ve plastik kategorilerinde bulunuyor.

Cafe projelerinde kullanılan ahşap masa sandalye, metal masa sandalye ürünlerini internette gözüken ve aldığınız fiyatlardan daha uyguna imalatçısından alacağınızı biliyormuydunuz ?

Toptan sipariş üzerine üretilen ürünlerde 20 yıllık tecrübesi, teslimat deneyimi ve ihracat örnekleri ile İmalatçıyız.com sizlere hizmet etmeye devam ediyor.
Sitemizdeki kategorilerden ürünleri inceleyebilir alanında yıllardır çalışan bilgili insanlardan fiyat teklifi alıp pazarlık yapabilirsiniz.

*Cafe Masa Modelleri
*Cafe Sandalye Modelleri
*Cafe Masa Ayakları
*Sedir Loca Koltukları
*Ceviz Ağaç Masalar
*Cafe Proje Masa Sandalye
*Tolix Masa Sandalye Tabure


Hepsi ve daha fazlasına iletişime geçerek makul fiyatlarda sahip olabilirsiniz.

Ceviz Masa Tablası

Outdoor Dış Mekan Masa Sandalye

Metal Masa Ayakları

Cafe Masaları