Teddy Kumaş Sandalye 

İstenilen renk desen ve modelde kumaş seçenekleri ile özel teddy kumaşlı sandalye modellerine tüm sandalye çeşitlerini üretiyoruz.Kaliteli uygun ve uzun ömürlü malzemeler ile üretilen teddy kumaş sandalyeyi inceliyorsunuz.Bilgi sipariş ve  teklif için lütfen iletişime geçiniz.

Paslanmaz iskeletli teddy kumaşlı istenilen ölçüye göre ayarlanabilen ortak alan veya özel tasarım sandalye modeldir.

  • Peluş Kumaş Sandalye
  • Deri Özel Sandalye
  • Süet Kumaşlı Sandalye
  • Pamuk Kumaşlı Sandalye
  • Keten Kumaşlı Sandalye

Tüm toptan satışlara kredi kartına taksit seçenekleri bulunur.

Teddy Kumaş Sandalye İmalatı

Cafe Proje Dekorasyon

Cafe Hotel Restaurant Dekorasyonu

Cafeler,barlar ,oteller,restoranlar yolcu gemisi toplulukları için profesyonel iç mekan dış mekan mobilyaları CHR profesyonellerine yönelik iç mekan dış mekan mobilyalarında neredeyse 30 yıldır uzman olan İmalatçıyız, cafe masa sandalye ve metal masa ayakları üretmektedir. İmalatçıyız, sandalyeler, koltuklar, puflar, tabureler, masalar, sehpalar, bazalar ve masa tablaları gibi onlarca referansı kapsayan iç mekan mobilyalarının yanı sıra, müşterilerinin işletmelerine benzersiz ve tamamen kişiselleştirilmiş ambiyanslar oluşturmalarına da destek oluyor.

12 mm Compact MasaTonet SandalyeAlüminyum AyakKare Metal Ayak

 

 

 

 

İmalatçıyız satış ekibi, bir iç tasarımcıyla veya sadece son müşteriyle birlikte tüm saha deneyimini sunar: bütçelere ve son teslim tarihlerine uygunluk, kişiye özel ürünler için teklifler, mobilya seçimi, döşemelik kumaşlar, dekorasyon tavsiyesi, kurulum ve ihracat.

Bar Cafe Dekorasyonu

Masa Sandalye İmalatı

Dış Mekan Tasarımları

Yemekhane Masaları