Sizin İçin

Evden kantine, cafeden restorana, kütüphaneden toplantı salonuna kadar her türlü kullanıma uygun ürünleri incelemektesiniz. 

Proje & Çözüm

İmalatçıyız Dünya'nın her yerinde faaliyet gösteren, catering ve otel profesyonellerine yönelik satılık üretimden mobilyalar sunmaktadır.

Kampanyalı Ürünler

Bistro trendi, sade ya da rengarenk masa sandalyeler, teras mobilyaları işletmenize farklı bir atmosfer sunuyor.

Online İletişim

Ürünleri  adetleri ile birlikte iletişim bilgilerimize iletebilir hızlıca teklif alabilirsiniz.

İmalattan Cafe Sandalyeleri

Restaurant Cafe Projeleri

İmalattan Cafe Masaları

Dış Mekan Tabureleri

Konaklama sektöründe sandalyeler en önemli mobilya parçalarıdır . Müşteriye kendisini rahat hissettirecek ergonomik bir sandalye sunulursa , yiyecek veya içeceğin tadını ihtiyacı olan tüm konforla çıkaracak ve ziyaretini tekrarlayacaktır.

Rustik, klasik veya modern masalar ve sandalyeler arıyorsanız, imalatciyiz.com'da her biri kendine özel bir karaktere sahip olduğundan çok çeşitli modelleri inceleme fırsatı bulacaksınız.

Piyasadaki en iyi cafe sandalyelerini en iyi fiyata bulabilirsiniz. Kaliteli restaurant masa ve sandalyeleri .Çok çeşitli yüksek kaliteli alüminyum otel sandalyeleri, iyi malzemelerden üertilmiş cafe,restaurant, bar, otel ve diğer mekanların mobilya gruplarını sipariş edebilirsiniz.

Tesislerde en çok öne çıkan dekoratif unsurlar masa,sandalye ve mobilyalarıdır. Bu, her kurumun ihtiyaçlarına göre mükemmel şekilde bulabileceğiniz çok çeşitli desen, stil ve renklerden oluşan katalog sitemizi inceleyebilirsiniz.

Doğru sandalye ve masa seçimi çok önemlidir çünkü müşterinin rahatlığı ve konforu en değerli unsurlardan biridir. Şehirdeki en iyi yemekleri servis edebilir ve lezzet patlaması yaratabilirsiniz, ancak müşteri sırtını incitirse, çok sertleşirse veya yemek yerken kayarsa bu deneyim tamamen tatmin edici olmayacaktır.

Dış mekan için, iç mekan için, alüminyum, ahşap, metal veya polikarbonattan ve diğer birçok malzemeden istiflenebilen çok çeşitli otel,cafe restaruant sandalye ve masa modellerini ayrıntılı olarak inceleyebilirsiniz.

Dış Mekan Tabureleri