Sizin İçin

Evden kantine, cafeden restorana, kütüphaneden toplantı salonuna kadar her türlü kullanıma uygun ürünleri incelemektesiniz. 

Proje & Çözüm

İmalatçıyız Dünya'nın her yerinde faaliyet gösteren, catering ve otel profesyonellerine yönelik satılık üretimden mobilyalar sunmaktadır.

Kampanyalı Ürünler

Bistro trendi, sade ya da rengarenk masa sandalyeler, teras mobilyaları işletmenize farklı bir atmosfer sunuyor.

Online İletişim

Ürünleri  adetleri ile birlikte iletişim bilgilerimize iletebilir hızlıca teklif alabilirsiniz.

İmalattan Cafe Sandalyeleri

Restaurant Cafe Projeleri

İmalattan Cafe Masaları

Cafe Mobilya İmalatı

Cafenizi başarıyla kurmak için birkaç önemli ayrıntının dikkate alınması gerekir. Samimi ve sıcak bir atmosfer yaratmak için renklerin ve ışığın uyumu şarttır. Sıcak ışık, tüketime olanak sağlayan rahat bir atmosfer yaratmak için mükemmel bir seçimdir. Vurgulu ışıklar eklemek de mümkündür. Renk seçimi kafenin temasına veya konseptine bağlıdır.

Mobilya, kafenin düzeninde önemli bir unsuru temsil ediyor . Mobilyaların tarzının yanı sıra kalitesi, sağlamlığı ve her şeyden önce konforu da önemlidir. Dekorasyon ve mobilyalar kafenin imajını veriyor, dolayısıyla büyük önem taşıyor. Bu nedenle mobilyaların boyutlarını belirlemek için mevcut alanın tam olarak bilinmesi önemlidir. Yine de mekân açısından, yerleşimde sirkülasyon belirleyicidir.

Masa ve sandalyeler arasında ortalama en az 50 cm boşluk bırakmalısınız. Barın ve kasanın erişilebilirliği de önemli bir faktör olabilir.

Cafe Mobilya İmalatı