Sizin İçin

Evden kantine, cafeden restorana, kütüphaneden toplantı salonuna kadar her türlü kullanıma uygun ürünleri incelemektesiniz. 

Proje & Çözüm

Katalog sitemizde 10.000'den fazla ürünle ihtiyaçlarınıza göre tasarlanmış ürünlerin tekliflendirip teslimatının sağlanması, projeleriniz için çalışıyoruz.

Kampanyalı Ürünler

Bistro trendi, sade ya da rengarenk masa sandalyeler, teras mobilyaları işletmenize farklı bir atmosfer sunuyor.

Online İletişim

Ürünleri  adetleri ile birlikte iletişim bilgilerimize iletebilir hızlıca teklif alabilirsiniz.

Cafe Sandalye Fiyatları

Cafe Masa Tablaları

Cafe Masa Üretim

Banket Ayak Fiyatı

Bar Oluşturmak İçin

Bar Oluşturmak İçin en davetkar alanı yaratmak için birkaç yüksek masa ve yüksek tabureden oluşan bir bar kurabilirsiniz .Bar , müşteriler için bir buluşma yeridir ve yüksek masalar veya yüksek masalar şenlikle eş anlamlıdır .Onlara eşlik edecek, en iyi kokteyllerinizin ve tapaslarınızın tadını çıkarırken bir süre oturacak müşterilerin refahını garanti altına almak için rahat koltuklu tabureler seçmek önemlidir .

Ahşap bar masaları ayaklıklı veya ayaklıksız olarak ve 6 kişiye kadar konaklama imkanı sağlayacak farklı boyutlarda mevcuttur.

Müşterilerinizin tabureye oturabileceği veya ayakta durabileceği bir yüksekliğe sahiptirler. Bu tip masalar kahvehanelerde oldukça yaygındır.

Bu, işletmenizin düzenine dinamizm katmanıza olanak tanır . Ayrıca birkaç müşterinin bir kadeh şarap için beklemesini de sağlayabilirsiniz, böylece yemek için bir masa hazır hale gelir.

Daha önce de belirttiğimiz gibi restoran masalarında sandalyeler kadar bar tabureleri de önemlidir. Müşterilerinizin orada birkaç saat oturabilmesi için mümkün olduğunca rahat olmaları gerekir. Farklı masif ahşap bar tabureleri mevcuttur: ayak dayama yeri olan veya bank şeklinde. Ayak dayama yerleri rahat oturmayı sağlar. Banklar ise daha kullanıcı dostudur ve iki kişiyi ağırlayabilir.

Alan izin veriyorsa, barınızı veya tadım alanınızı tamamlayacak masif ahşap şarap barını unutmayın . Bu, kokteyllerinizi, tapaslarınızı veya tabaklarınızı hazırlamak için bazı aksesuarları saklamanıza olanak tanıyacak ve aynı zamanda özgün bir dokunuş katacaktır.

Bar Oluşturmak İçin

+90533 486 00 69