Sizin İçin

Evden kantine, cafeden restorana, kütüphaneden toplantı salonuna kadar her türlü kullanıma uygun ürünleri incelemektesiniz. 

Proje & Çözüm

İmalatçıyız Dünya'nın her yerinde faaliyet gösteren, catering ve otel profesyonellerine yönelik satılık üretimden mobilyalar sunmaktadır.

Kampanyalı Ürünler

Bistro trendi, sade ya da rengarenk masa sandalyeler, teras mobilyaları işletmenize farklı bir atmosfer sunuyor.

Online İletişim

Ürünleri  adetleri ile birlikte iletişim bilgilerimize iletebilir hızlıca teklif alabilirsiniz.

İmalattan Cafe Sandalyeleri

Restaurant Cafe Projeleri

İmalattan Cafe Masaları

Masa Taban & Ayak Fiyatları

Öncelikle cafede yemek yerken onlara eşlik edecek misafirlerin güvenliğine odaklanmanız gerekiyor. Masanın sallanması yüzünden üzerine kahve dökülen misafirlerin kafeden tiksinerek ayrılmasını kimse istemez. Bu nedenle seçilen mobilyaların sağlamlığı çok önemlidir.

Mümkün olan en yüksek güvenliği sağlamak için bistro masa tabanlarımız yüksek kaliteli çelikten yapılmıştır. Masa tabanlarımızın dikey ayakları, öncelikle tabandaki çok noktalı sabitleme sayesinde sallanmayacak ve ikinci olarak ayağın kalın duvarı sayesinde ağırlık altında bükülmeyecek şekilde tasarlanmıştır. Masa tablasının montaj yöntemi de önemlidir; yani sehpa tabanı ile masa tablası arasındaki geniş temas alanı.

Cafe masası için hangi tabanı seçeceğinizi gerçekten bilmiyor musunuz? Yardımcı olabiliriz! Konaklama sektörüne yönelik mobilya döşemesinde pazar lideri olarak, bu tür mobilyaların seçiminde size destek oluyoruz.

Satış departmanımız size mutlaka tavsiyelerde bulunacak ve kafe içinde mükemmel çalışacak ürünleri önerecektir!

Sizi çevrimiçi mağazamızın tüm yelpazesini tanımaya ve satıcılarımızla iletişime geçmeye davet ediyoruz.

Masa Taban & Ayak Fiyatları