Sizin İçin

Evden kantine, cafeden restorana, kütüphaneden toplantı salonuna kadar her türlü kullanıma uygun ürünleri incelemektesiniz. 

Proje & Çözüm

İmalatçıyız Dünya'nın her yerinde faaliyet gösteren, catering ve otel profesyonellerine yönelik satılık üretimden mobilyalar sunmaktadır.

Kampanyalı Ürünler

Bistro trendi, sade ya da rengarenk masa sandalyeler, teras mobilyaları işletmenize farklı bir atmosfer sunuyor.

Online İletişim

Ürünleri  adetleri ile birlikte iletişim bilgilerimize iletebilir hızlıca teklif alabilirsiniz.

İmalattan Cafe Sandalyeleri

Restaurant Cafe Projeleri

İmalattan Cafe Masaları

Ahşap Cafe Sandalyeleri

Ahşap restoran sandalyeleri konfor, şıklık ve işlevsellik ile eş anlamlıdır. Restoranlar için ahşap sandalye çeşitlerini tasarlayarak bu tarz mekanlarda günlük mobilya ihtiyacını karşılamak istedik. Bu nedenle doğru ahşap türünü ve güçlendirilmiş kaplamayı seçerek dayanıklılığa odaklandık.

Ürünlerimiz konforlu ve estetik bir mekan sağlamayı başarıyla sağlayacaktır. Bizim için bir diğer önemli husus da teklifi restoranın farklı tasarımına uyarlamaktı. Cafe dekorasyonunun çeşitliliği ve hakim trendler nedeniyle, klasik yapılardan modern formlara kadar şekiller açısından kapsamlı bir katalog oluşturmaya çalıştık.

Bizi farklı kılan, sandalyelerin renk konfigürasyonunun muazzam olasılığıdır. 10 ahşap rengi ve 200'den fazla döşeme türü arasından seçim yapabilirsiniz. Bu, ihtiyaçlarınıza göre kişiselleştirilmiş bir ürün oluşturmanıza olanak tanır.

Ahşap Cafe Sandalyeleri