Sizin İçin

Evden kantine, cafeden restorana, kütüphaneden toplantı salonuna kadar her türlü kullanıma uygun ürünleri incelemektesiniz. 

Proje & Çözüm

İmalatçıyız Dünya'nın her yerinde faaliyet gösteren, catering ve otel profesyonellerine yönelik satılık üretimden mobilyalar sunmaktadır.

Kampanyalı Ürünler

Bistro trendi, sade ya da rengarenk masa sandalyeler, teras mobilyaları işletmenize farklı bir atmosfer sunuyor.

Online İletişim

Ürünleri  adetleri ile birlikte iletişim bilgilerimize iletebilir hızlıca teklif alabilirsiniz.

İmalattan Cafe Sandalyeleri

Restaurant Cafe Projeleri

İmalattan Cafe Masaları

Orta Ayaklı Masalar

Merkezi yüksek masalar, restoran alanlarından yararlanmak için mükemmel bir çözümdür. Öğle veya akşam yemeği için iki kişinin oturabileceği küçük bir alan mutlaka vardır, bu masaların ayakları olmadığı için sandalyeleri kurarken şart koşmazsınız, en pratik olan yere dik olarak yerleştirebilirsiniz. Orta masalar size her zaman sandalyeleri masanın içinde tutabilme avantajı sağlar çünkü yerleştirmenizi engelleyecek bacaklar yoktur.

Ayrıca orta masalar, ister büyük ister küçük olsun, misafirlerin bacaklarını rahatsız etmediği için oldukça konforludur. Orta ayak, hiçbir bacağın ona çarpmaması için yeterli mesafeye yerleştirilir ve böylece keyifli bir yemeğin tadını çıkarırken daha fazla konfordan yararlanılır.

Orta ayaklı masalar da oldukça modern ve estetiktir çünkü sadece orta ayakla tutulan masa tablasını ayaksız olarak görebilirsiniz. Sanılanın aksine bu tablolar oldukça stabil ve dengelidir. Büyük masalar, yemek zamanlarında sağlam ve rahat olması için masa üzerinde daha fazla ağırlık taşır.

Orta masaların temizliği de çok daha rahattır. Bir bacağı temizlemek her zaman dörtten daha hızlıdır. Hatta ayakları rahatsız etmeden yerleri süpürüp fırçalamak çok daha pratik ve işlevseldir.

Detaylı bilgi ve fiyatlar için iletişime geçebilirsiniz. Tel : +9 0533 486 00 69 - 0212 427 11 19

Orta Ayaklı Masalar