Sizin İçin

Evden kantine, cafeden restorana, kütüphaneden toplantı salonuna kadar her türlü kullanıma uygun ürünleri incelemektesiniz. 

Proje & Çözüm

İmalatçıyız Dünya'nın her yerinde faaliyet gösteren, catering ve otel profesyonellerine yönelik satılık üretimden mobilyalar sunmaktadır.

Kampanyalı Ürünler

Bistro trendi, sade ya da rengarenk masa sandalyeler, teras mobilyaları işletmenize farklı bir atmosfer sunuyor.

Online İletişim

Ürünleri  adetleri ile birlikte iletişim bilgilerimize iletebilir hızlıca teklif alabilirsiniz.

İmalattan Cafe Sandalyeleri

Restaurant Cafe Projeleri

İmalattan Cafe Masaları

İstiflenebilir Masalar

Otel mobilyası satın alırken birçok yerel halkın sahip olduğu ihtiyaçlardan biri de üst üste yerleştirilebilmesidir. İstiflenebilir masaların bir işletmede birçok avantajı vardır. Öncelikle masalar kompakt bir şekilde saklanabilir ve müşteri hacmine bağlı olarak kaldırılabilir. Bu sayede herhangi bir zamanda ilave ihtiyaç duyulması durumunda bir mağazada destek masalarının bulunması her zaman mümkündür.

İstiflenebilir masaların temizliği de oldukça rahattır çünkü alanı mobilyalardan arındırabilir ve odanın her yerinde komple bir temizlik yapabilirsiniz. İmalatçıyız'da hem iç hem de dış mekanda istiflenebilir masalar bulacaksınız; ikincisi, günün sonunda teras alanını toplamak ve alanı karıştırmadan mobilyaları tesis içinde depolamak için çok kullanışlıdır.

Detaylı bilgi ve fiyatlar için iletişime geçebilirsiniz. Tel : +9 0533 486 00 69 - 0212 427 11 19

İstiflenebilir Masalar